LEVAB. Utveckling av individ och organisation
 
LEVAB  Utveckling av individ och organisation
 
 
 
 
 
 
 
företagscoaching MAYA MIN

Min debutroman som är utgiven på IDUS förlag heter "Maya min". En berättelse om kärlek och livets svåra val." I boken får vi följa ett par i kris och hur huvudpersonen Anna tvingas göra en inre resa för att kunna ta ett livsavgörande beslut. Jag har velat dela med mig av erfarenheter jag har både som kvinna, vän och terapeut om hur svårt det ibland kan vara i våra närmaste relationer när vi har olika önskningar och viljor. Jag hoppas att den här verklighetsbaserade berättelsen kan hjälpa människor att känna att de inte är ensamma och att det GÅR att komma igenom svårigheter.

Så här recenseras "Maya min" av Malin Alfvén, vinnare av Stora Psykologpriset 2011, "Jag tycker mycket om den här boken! En roman om äkta människor med äkta känslor. Språket flyter lätt och det är med stor behållning jag har läst om ett ämne som inte ges något större utrymme i skönlitteraturen. Eva Bylund visar i "Maya min" tydligt på några av de svårigheter vi ibland måste gå igenom när det gäller att göra de riktigt avgörande valen i livet. Det jag framförallt berörs av är kärleken som hela tiden är närvarande i historien. Jag blir glad av denna bok och av människans förmåga att lösa svåra problem. Jag vill varmt rekommendera den!

Malin Alfvén, Barn och Föräldrapsykolog. Vinnare av Stora Psykologpriset 2011. Författare till bl.a. Trotsboken, Tagga ner, Kejsarsnittsboken, Fråga Malin. Känd från Knattetimmen i SR P4 och Adam Alsings Talkshow i TV3.

LÄSARKOMMENTARER

"Har precis läst ut en stark skildring, Maya min. En bok som grep tag i mig som få böcker gjort. Jag rekommenderar denna bok till alla er som vill läsa något som tränger längre in än vad böcker i allmänhet gör. Jag blev helt uppslukad. Känslorna växlade mellan förvåning, oförståelse, ilska, hopplöshet, sorg och hoppfullhet. Jag längtar efter att få läsa mer av Eva Bylund".
Anni Olofsson

"Har snart läst ut Maya min. Romanen är så bra att man liksom vill suga länge, länge på den".
Ingrid Olbäck

"Tack Eva för din fantastiska bok "Maya min". Jag läste ut den igår och woow... Jag älskar den."
Sanna Nova Emilia

"Jag säger bara två ord - köp den! Den berör djupt, djupt. En bok som gör att man får rucka på sina invanda tankemönster och värderingar. Hur skulle DU gjort i en sådan situation?"
Pernilla Brasta

"Jag kan inte sluta läsa Maya min, en gripande skildring som tar tag och berör på djupet! En fantastisk bok."
Anna Lundh

"Min man tänkte skriva till dig att han inte får någon kontakt med sin fru på kvällarna då hon bara läser. Ska börja på kapitel 7 och är helt fängslad. Stort tack för att du förgyller mina kvällar."
Camilla Götsten

"Jag sträckläste i princip... var helt slut när jag läste klart... funderar fortfarande på den."
Marina Samsjö

"Maya min berörde mig verkligen ända in i själen."
Maria Lövenfors

"...vilken bok! My god."
Madeleine Grimhusen

"Jag sträckläste boken, helt fantastisk! Spännande som en deckare. Längtar efter efterföljaren. LÄS!"
Lena Larsson

"Jag tyckte väldigt mycket om Maya min. Jag tror den kan hjälpa många med alla möjliga frågor om relationer (partner, vänner, föräldrar, egna barn, andras barn), självkänsla, självförtroende, livsglädje, sorg, skam och om att våga ta hjälp och erkänna för sig själv att man inte fixar allt på egen hand."
Eva F.

KÖPINFORMATION
Du som vill köpa "Maya min" skicka ett mail till info@levab.se. Boken kostar 198 kr.

 
 
LEVAB
0730-826 626
info@levab.seKÖPINFORMATION
Du som vill köpa "Maya min" skicka ett mail till info@levab.se. Boken kostar 198 kr.


LÄSARKOMMENTAR

"Den här boken berör mig djupt och den känns väldigt viktig. Den är helt enkelt fantastisk och det känns att den har skrivits i ett "flow" vilket gjorde att jag inte ville släppa den ifrån mig. Jag är helt fascinerad av Eva Bylunds uttryck och älskar boken som tog mig in i huvudpersonens djupaste mörker där man får ta del av existensiella dialoger, inom huvudpersonen själv och i mötet med andra. Det omöjliga valet. Hisnande känsloladdat och starkt."
Anna Blennar"Maya min överraskade mig. Det var omöjligt att i början förstå hur många dimensioner av livets utmaningar den kunde klara av att beröra. Jag fångas av den sanna tonen som går genom berättelsen som en svag bris. Maya min kan beröra och utveckla alla kvinnor." Sabine Söndergaard

Se fler läsar-
kommentarer till vänster.